Kako dani budu prolazili, vaš će se osobni život poboljšavati. Dan po dan, vama će značiti korak po korak naprijed, tako da ostaje potreba za strpljenjem i temeljitošću. Oni koji su još sami počet će voditi ugodniji i intenzivniji društveni život, pa će i samim tim otvoriti više prilika za nova poznanstva i moguću ljubav. Saznajte više u astro&tarot centru: Blizanci – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. oktobar. Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. oktobar. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. oktobar.

Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Strelcem i Vagom. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom. DEVICA Povremeno kao da Vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili avanturističkim doživljajima. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Škorpionom, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 4, 6, 7, 10, 12. i 15. oktobra.

U naletu strasti i osećanja Vašu pažnju privlače neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim stranama. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti Vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije. ŠKORPIJA Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13. i 15. oktobar. Ljubavni horoskop Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Budite oprezniji: 1, 3, 5, 9, 10, 11. i 14. oktobra. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Ovnom, Rakom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. RIBE U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Lavom, Vagom, Devicom, Škorpionom i Strelcem.

Oglasi

About Anonimni

Anonimni

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s